COMUNITAT ENERGÈTICA
Sant Feliu Sasserra

Què és una Comunitat Energètica?

Les Comunitats Energètiques són un instrument clau per a fer realitat la transició energètica a nivell local, desenvolupant generació distribuïda i renovable en el territori, empoderant a la ciutadania i involucrant a les entitats municipals en aquesta transformació.

En què consisteix la Comunitat Energètica de Sant Feliu Sasserra?

La CE de Sant Feliu Sasserra, sorgeix de la cooperació entre les persones de Sant Feliu, l’Ajuntament i les empreses proveïdores.

La primera acció de la CE serà impulsar una compra agregada de sistemes fotovoltaics per a les teulades dels veïns i veïnes del municipi interessats en generar la seva pròpia energia.

Com puc formar part de la Comunitat Energètica de Sant Feliu Sasserra?

Què comporta ser part de la Comunitat Energètica de Sant Feliu Sasserra?

 1. Apunta’t al registre de ciutadans interessats en la compra agregada.
 2. Facilita la informació necessària del teu habitatge o local per a poder determinar el disseny més adequat per a la teva teulada.
 3. Es seleccionarà una empresa especilitzada per a dur a terme l’estudi, assessorament, execució, legalització i posada en marxa de totes les instal·lacions de la compra conjunta.
 4. Si decideixes seguir endavant amb la compra, es procedirà al desplegament i posada en marxa de la teva instal·lació fotovoltaica.
 5. Comença a gaudir de l’estalvi en la teva factura energètica!

Per què formar part de la Comunitat Energètica de Sant Feliu Sasserra?

 • Estalviaràs en la factura elèctrica del teu habitatge o local gràcies a l’autoconsum d’energia fotovoltaica, durant 25 anys.
 • Obtindràs un estalvi de fins a un 15% sobre el cost de la instal·lació.
 • Reduiràs els maldecaps associats a escollir un proveïdor adient i de confiança per a dur a terme la instal·lació.
 • Formaràs part de la primera acció col·lectiva a nivell local per a fer front a l’emergència climàtica, amb la visió de continuar avançant amb accions posteriors.

Documentació Comunitat Energètica Sant Feliu Sasserra

Vols saber-ne més?

Tens algun dubte o vols inscriure’t al grup de ciutadans interessats en la iniciativa? Escriu-nos un missatge!  Accepto els termes i condicions i entenc que les meves dades es conservaran de forma segura d’acord amb la politica de privacitat